Groepsreizen 2025

Het magische Marokko (01 -15 april 2025)

Ontdek mee de prachtige natuur en rijke cultuur van Marokko. Een 15-daagse reis vanaf het noorden, over de Atlas tot aan de rand van de woestijn en inclusief de 4 Koningssteden. (VOLZET - je kan ook inschrijven op de wachtlijst)

Levante – el camino del Cid (05 – 12 mei 2025)

Een reis naar de Levante-streek tussen Alicante en Valencia. Landinwaarts ontdek je een prachtige streek om motor te rijden. De vele kastelen herinneren aan het veroveringstraject afgelegd door de koene ridder 'el Cid campeador' in de 11de eeuw. (Meer info volgt)

Isle of Man TT 2025

In 2025 organiseren we opnieuw een reis naar dit fantastisch motorevent op het eiland Man. De inschrijvingen zijn geopend!

Kroatië (11 – 18 september 2025)

De vele idyllische eilanden en de wondermooie kustlijn maken van Kroatië een topbestemming. Tijdens deze rondreis ontdek je tegelijk de charme van het binnenland. (MEER INFO VOLGT)

De Griekse Peloponnesos (18 – 26/10/2025)

Een boeiende motorreis naar de Peloponnesos in het uiterste zuiden van het Griekse vasteland. Ontdek mee de rijke Griekse geschiedenis en de leuke motorritten door het bergachtige landschap en langs de baaien en stranden van de Egeïsche en Ionische Zee. (MEER INFO VOLGT)

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!