Gastenboek

Groepsreis Noord-Portugal oktober 2020

Dag Stefaan en Mark

Bedankt voor de prachtige reis Portugal.

Goeie road books en begeleiding.

Ik zie uit naar de volgende reis hopelijk dan zonder corona perikelen.

Grts Jozef E.

Griekenlandreis september 2020

Dit was een ongelooflijk prachtige reis. Er was telkens keuze tussen meerdere motorritten aangepast aan ieders rijwijze. Prachtige natuur met enorm veel variatie. Deze reis werd in moeilijke coronatijden perfect voorbereid en uitgevoerd door Détour. De begeleiders Stefaan en John deden hun uiterste best om alles vlot te laten verlopen. Alles was piekfijn geregeld van ‘aangepaste’ vluchten, uitstekende hotels, tot goed voorbereide routes met keuze en hulp waar het nodig was. Ieders rijstijl werd gerespecteerd en iedereen kwam aan zijn trekken van beginner tot halve prof in het motorrijden. Dit was één van de mooiste en best georganiseerde reizen in mijn lange motorloopbaan met diverse motororganisaties. Deze pluim mag Stefaan zeker op zijn hoed steken! Ook dank aan de fantastische groep waarmee wij deze reis mochten meemaken.

Met veel dank

Jan en Liliane – 1200rt

Reis Valencia en Teruel oktober 2019

Dank je, Stefaan, voor de zeer mooie vakantie, organisatie, begeleiding, mooie routes & uw vriendschap en de exclusieve service!  Goede terugvlucht!

20/10/2019 Marc VH

Marc V.G. 3/05/19 Reis Andalusië en Extremadura:

Puik werk van Stefaan ( ritten en organisatie ) , interessante en bij momenten boeiende gedachtewisselingen in de groep, nieuwe dingen geleerd zoals Tricount.

Thuis smaakte de spaghetti , het hoeft niet iedere dag rabo de toro of presa iberica te zijn… Wordt vervolgd.

Nico W. 3/05/19 Reis Andalusië en Extremadura:

Thnx iedereen voor de leuke en mooie momenten. Fijn gezelschap wederom. 🤘🏍

Marcel Beckers 3/05/19

Ziezo, veilig terug thuis gekomen van de motorreis Andalusië en Extremadura.

Bedankt allemaal, ‘t was een toffe groep en hopelijk tot op een volgende trip (door Greece bvb…).

Bedankt Stefaan voor de perfecte organisatie !

Marcel.

Roger Deroye

De Magical Garden Route Tour (Zuid-Afrika) van 09-23 maart 2019 was een fantastische reis met een heel fijne groep. Het klikte ook volkomen met mijn Duitse kamergenoot. Alles was pico bello geregeld, de routes en landschappen waren top en de gids Ludwig was super. Op mijn verjaardag hadden ze zelfs een leuke verrassing voor mij georganiseerd. Bedankt voor alles, Roger.

zorgeloos genieten

Mijn vrouw en ik hebben al een paar “Détour de Luxe” reizen mogen meemaken en telkens betekende dat voor ons een week zorgeloos en maximaal genieten van subliem motoplezier, natuurpracht bewonderen, cultuur opsnuiven, lokale gastronomie en gezelligheid. De reden dat dit zo goed lukt, is omdat Stefaan een perfectionist is die aan alles (en nog meer 😉) heeft gedacht en uitgezocht en ook nog zo veel mogelijk probeert te voldoen aan individuele verzuchtingen, zodat je als deelnemer in alle vertrouwen gedurende een week de knop kan omdraaien naar de stand “zorgeloos genieten. (Philippe en Kristel)

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!