Gastenboek

De Magical Garden Route Tour (Zuid-Afrika) van 09-23 maart 2019 was een fantastische reis met een heel fijne groep. Het klikte ook volkomen met mijn Duitse kamergenoot. Alles was pico bello geregeld, de routes en landschappen waren top en de gids Ludwig was super. Op mijn verjaardag hadden ze zelfs een leuke verrassing voor mij georganiseerd. Bedankt voor alles, Roger.

Roger Deroye

Mijn vrouw en ik hebben al een paar “Détour de Luxe” reizen mogen meemaken en telkens betekende dat voor ons een week zorgeloos en maximaal genieten van subliem motoplezier, natuurpracht bewonderen, cultuur opsnuiven, lokale gastronomie en gezelligheid. De reden dat dit zo goed lukt, is omdat Stefaan een perfectionist is die aan alles (en nog meer 😉) heeft gedacht en uitgezocht en ook nog zo veel mogelijk probeert te voldoen aan individuele verzuchtingen, zodat je als deelnemer in alle vertrouwen gedurende een week de knop kan omdraaien naar de stand “zorgeloos genieten. (Philippe en Kristel)

zorgeloos genieten

Het was een fantastische reis doorheen Zuid-Afrika met een heel fijne groep.  Het klikte ook volkomen met mijn Duitse kamergenoot.  Alles was picobello geregeld, de routes en landschappen in de Kaapprovincies waren top en de gids Ludwig was super.  Op mijn verjaardag hadden ze zelfs een leuke verrassing voor mij georganiseerd.  Bedankt voor alles, Roger Deroye.

Magical Garden Route Tour (Zuid-Afrika) van 09-23 maart 2019

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!