Gastenboek

Marcel

Fijne motorreis Peloponessos 23. Mooie routes, goede hotels, prachtig weer en een super gezelschap. Een aanrader.

Peloponnesos 15-23okt. 2023

Ook deze reis van Detour naar de Peloponnesos 15-23okt. 2023 was weer schitterend! Na een verzorgd transport stonden de motoren netjes klaar bij aankomst van de motorrijders. De dagelijks voorgestelde routes – meestal keuze tussen 3 routes met verschillende afstanden: kort, middenlang en lang – waren fijn uitgekiend met afwisseling in plaatsen, uitzichten en meer of minder bochten. Het transport van de bagage van het ene naar het andere hotel verliep feilloos, er werd daarom ook dagelijks een korte briefing gegeven. Een goede planning is één van de kenmerken van Détour. De hotels (3 verschillende) werden met smaak gekozen, zo mogelijk met zwembad of aan de zee. Ook de 2 restaurants (in Kalavrita) met een typische Griekse keuken waren top. In groep rijden (5 à 7 moto’s) had het grote voordeel dat er behoorlijk wat afgelachen werd en dat , ook al kende je elkaar niet, er snel een hecht gezelschap gevormd werd. Een aanrader! Annie

Danny Ceulemans (Valencia Motorparadijs 09-2023)

dikke pluim voor het hele Detour team…. alles top geregeld en volgens plan verlopen….
en de titel “Valencia motorparadijs” is niets overdreven…..

Marcel Beckers

We kijken terug op een meer dan geslaagde met zonovergoten 7 daagse tourrit door het bergachtige zuiden van Griekenland, de Peloponnesos.
De door de reisleiding uitgestippelde routes waren gevarieerd en een mooie mix van cultuur, natuur en puur motorplezier.
Enkele trajecten vereisten wel de nodige rijvaardigheid gezien de soms gebrekkige staat van het wegdek maar de overweldigende natuur en imposante vergezichten compenseerde dit ruimschoots.
Dit alles in gezelschap van gelijkgestemden met een warm hart voor de motor en een perfecte reisorganisatie maakten het plaatje compleet.
Bedankt Détour !

Motorreis Peloponnesos 15/10/2023 -23/10/2023

Mijn eerste keer met Detour , het is een prachtige reis geworden . Alles tot in de puntjes georganiseerd en een toffe bende om mee te rijden .
Stefaan en compagnie proficiat en hopelijk tot op een volgende reis .
Groetjes De Jean .

Mooi Slovenië (23-29/08/2023)

Mooie zesdaagse in Slovenië met detour. Alles goed geregeld, mooi hotel, goede routes en een fijne groep. In oktober ga ik weer mee naar Griekenland. Marcel

Reis Slovenië (23-29/08/2023)

Voor de eerste keer een groepsreis met Détour beleefd. Reizen met de motor doe je niet, dat ervaar je. En dat heeft Détour ontzettend goed begrepen. Van de mooie wegen tot het prachtig gelegen hotel… Stuk voor stuk ervaringen die we nog lang gaan koesteren.
Détour, dikke merci voor een vlekkeloze organisatie, de fijne gesprekken en vooral de heerlijke motorroutes waar ik eerlijk gezegd, vandaag al een beetje heimwee naar heb….

Gitta

 

Kroatië (24 tot 31/05/2023)

Sinds gisteren terug van een prachtige motoreis door Kroatië !
Alles heel vlot en goed voorbereid en geregeld door Détour, formidabele routes, goede hotels en heel aangename sfeer!
Dank aan alle deelnemers en aan Stefaan en zijn team!
Zeker tot een volgende keer!

Jan Vannieuwenhuysen

Zuid-Spanje en Noord-Andalusië 04-2023 (2)

Zeer tevreden over deze reis, Détour zorgde voor een perfecte organisatie.
Wanneer je dit combineert met goed weer, leuke streek, tof gezelschap, goede wegen, leuke verblijven… nodigt het uit naar meer.
Well done !

Hans Bogaert

Zuid-Spanje en Noord-Andalusië (04-2023)

De aprilreis naar Zuid-Spanje en Noord-Andalusië was een aangename ervaring om het motorseizoen echt op zijn zomers te beginnen want de eerste maanden van het jaar was het in België nog altijd wachten op een aangename motordag. De hotels waren eersteklas: Complejo Paris in Illescas en de paradores van Almagro (heel oude cultuur) en Guadalupe (hét Spaanse bedevaartsoord). Elke dag werden ritten van verschillende lengtes aangeboden, een vaste gewoonte bij Détour. Ik heb, gezien mijn leeftijd en kunnen, steeds de kortste ritten van om en bij de 200 km gereden en veelal prachtige natuur gezien. De ritten gaan altijd wel de hoogte in omdat daar de wegen bochtiger en de uitzichtspunten het mooist zijn. Het asfalt in Spanje wordt met de jaren ook steeds beter. Nu kregen we niet echt een super-bochtige bergstreek onder de wielen, maar het was wel heel aangenaam rijden.

René V.E.

Niek (25/04/2023)

Al meerdere reizen met Detour gedaan. Altijd tot volle tevredenheid., De reisleiding regelt de hotels en de te rijden routes tot in de puntjes. Het niveau van de aangedane hotels is bovengemiddeld. Ook het reisgezeldschap is gezellig en nieuwe reizigers worden meegenomen op pad. Dus een garantie voor een geslaagde vakantie.

Niek O.

Levante oktober-november 2022

Sinds enkele dagen terug van onze eerste groepsreis met Détour.
Het trefwoord is simpelweg ‘subliem’. Alles was tot in de puntjes georganiseerd : vervoer van de motor en bagage naar Spanje, de aangeboden motorroutes en de verblijfplaatsen. De ritten werden super begeleid, maar je kon ook individueel de routes rijden. De natuur en de uitzichten waren prachtig.
Dank aan Détour en de begeleiders voor deze prachtige vakantie.
Groetjes,
Dirk en Martine

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!