Motokado Détour

Met de cadeaubon van Détour schenk je iets origineel dat door de gelukkige kan gebruikt worden als betaling of als deelbetaling voor het dienstenaanbod van Détour en Motorreis.com.

Het bedrag van de Motokado-bon is vrij te kiezen (minimaal € 50). Het hoeft dus niet exact het bedrag te zijn van een item uit het dienstenaanbod. Het mag meer of minder zijn.

Hoe de geschenkbon reserveren?

Bestel het Motokado eenvoudigweg via dit aanvraagformulier: Motokado

 

Andere procedure (indien geen gebruik gemaakt wordt van bovenstaand formulier):

Vraag een mooi afgewerkte geschenkbon aan op info@detour.be of info@motorreis.com. Vermeld in deze aanvraag: naam schenker, naam begunstigde, gewenste waarde en postadres waar de bon mag naar gestuurd worden.
Wij versturen de geschenkbon zo snel mogelijk naar het opgegeven adres.
Valideer deze cadeaubon door binnen de 3 bankwerkdagen het bedrag van de cadeaubon te storten op ons rekeningnummer bij
Belfius Bank: BE80 0682 4429 9577

*Opmerking: Is de kostprijs van de aangeboden dienst hoger dan de waarde van de bon, dan dient de begunstigde het verschil bij te passen. Er wordt geen teruggave in geld gedaan, zelfs al is de waarde van de bon hoger; het eventuele niet-bestede bedrag kan wel nog gebruikt worden binnen de oorspronkelijke geldigheidstermijn.  De bon kan enkel gebruikt worden als betaling of deelbetaling voor het dienstenaanbod van Détour en Motorreis.com.  Om praktische redenen enkel mogelijk voor een aankoop waardebon van minimaal € 50.  Deze waardebon wordt verstuurd met de post (Prior).   

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!