Motokado Détour

Met de cadeaubon van Détour schenk je iets origineel dat door de gelukkige kan gebruikt worden als betaling of als deelbetaling voor het dienstenaanbod van Détour* en Motorreis.com*.

Het bedrag van de motokado-bon is vrij te kiezen. Het hoeft dus niet exact het bedrag zijn van een item uit het dienstenaanbod. Het mag meer of minder zijn.

Hoe de geschenkbon reserveren?

Als het enkele dagen tijd heeft (= beste optie):

Vraag een mooi afgewerkte geschenkbon aan op info@detour.be of info@motorreis.com. Vermeld in deze aanvraag: naam schenker, naam begunstigde, gewenste waarde en postadres waar de bon mag naar gestuurd worden.
Wij versturen de geschenkbon zo snel mogelijk naar het opgegeven adres.
Valideer deze cadeaubon door binnen de 7 dagen het bedrag van de cadeaubon te storten op ons rekeningnummer bij
Belfius Bank: BE80 0682 4429 9577

Als het dringend is:

Print de cadeaubon zelf af door te klikken op de link hieronder vermeld. Vul daarop zelf de namen en de gewenste waarde van het motokado in, samen met de datum van de bon.
Licht ons in door de ingevulde gegevens te mailen naar info@detour.be .
Valideer deze geschenkbon door binnen de 7 dagen het bedrag ervan te storten op ons rekeningnummer bij
Belfius Bank: BE80 0682 4429 9577
Klik op motokado.pdf om naar de zelf af te drukken cadeaubon te gaan.
Opmerking: de dringende werkwijze levert wel niet dezelfde kwaliteit van cadeaubon als diegene die wij zelf opsturen met de post.

* Dit beperkt tot de waarde van de cadeaubon. Ligt de kostprijs van de aangeboden dienst hoger dan de waarde van de bon, dan dient de begunstigde het verschil bij te passen. Er wordt geen teruggave in geld gedaan, zelfs al mocht de waarde van de bon hoger zijn. De bon kan enkel gebruikt worden als betaling of deelbetaling.

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!