Over Détour

Détour werd opgericht in 2001 door Stefaan Verbeke.  De naam ‘Détour’ symboliseert de leuke omweg, het motorrijden voor het pure rijplezier.

Eerst werden er enkel motoropleidingen georganiseerd.  Later werd dit aangevuld met gespecialiseerd motortransport en tenslotte  met volledig uitgewerkte en begeleide motorreizen.
De motoropleidingen waren een logisch gevolg van de ‘roots’ van haar oprichter, die zelf een doorgedreven motoropleiding heeft genoten als toenmalig lid van de ‘Zwaantjes’ (de motorpolitie van de toenmalige Rijkswacht).

Het motortransport is nu een hulpmiddel dat toelaat ‘kort en krachtig’ te reizen naar de beste motorbestemmingen, ook in het voor- en najaar.

De spirit van de motorstages vinden we terug in de motorroutes van onze reizen.  Want wie houdt van bochtjes pikken en leuk technisch motorrijden, is bij Détour aan het juiste adres.

Uiteraard proeven we ook van het mooie dat elke reisbestemming te bieden heeft qua natuur, cultuur en gastronomie.  En al dit plezier delen we met gelijkgestemde motorzielen.

Mooier kan het niet worden…

2019 is het veelbelovend begin van een nieuw hoofdstuk: de integratie van Motorreis.com en Détour.  Het aanbod wordt hierdoor flink uitgebreid met nieuwe bestemmingen en een ganse reeks individuele reizen.

En ja, ondertussen wordt Détour ondersteund door een hecht team:  John, Marc, Werner, Ruben, Stefaan en nog een tijdje met het waardevol advies van Elly en Luc (van Motorreis.com)

Contact nemen kan via ons emailadres info@detour.be en desgewenst telefonisch op +32(0)473 895 063 (Stefaan).

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!