Over Détour

Détour werd opgericht in 2001 door Stefaan Verbeke.  De naam ‘Détour’ symboliseert de leuke omweg, het motorrijden voor het pure rijplezier.

Eerst werden er enkel motoropleidingen georganiseerd.  Later werd dit aangevuld met gespecialiseerd motortransport en tenslotte  met volledig uitgewerkte en begeleide motorreizen.

Het motortransport is nu een hulpmiddel dat toelaat ‘kort en krachtig’ te reizen naar de beste motorbestemmingen, ook in het voor- en najaar.

De spirit van de motorstages vinden we terug in de motorroutes van onze reizen.  Want wie houdt van bochtjes pikken en leuk technisch motorrijden, is bij Détour aan het juiste adres.

Uiteraard proeven we ook van het mooie dat elke reisbestemming te bieden heeft qua natuur, cultuur en gastronomie.  En al dit plezier delen we met gelijkgestemde motorzielen.

Mooier kan het niet worden…

2019 was het begin van een nieuw hoofdstuk: de integratie van Motorreis.com en Détour.  Het aanbod werd hierdoor flink uitgebreid met nieuwe bestemmingen en een ganse reeks individuele reizen die te vinden zijn op de website motorreis.com .

En ja, ondertussen wordt Détour ondersteund door een hecht team:  John, Marc, Werner, Martine, Maarten, Ruben, Stefaan

Contact nemen kan via ons emailadres info@detour.be en desgewenst telefonisch op +32(0)473 895 063.

Bezoekadres (enkel op afspraak): Flanders District of Creativity, Diestsevest 76 in 3000 Leuven.

Door de maatregelen in het kader van de Corona-crisis, zijn we tijdelijk niet meer bereikbaar op ons bezoekadres Flanders DC, Diestsevest 76 in 3000 LEUVEN.
Jullie vragen via mail, telefoon en contactformulieren beantwoorden we nog altijd zo spoedig mogelijk.
Wij hopen snel terug volledig operationeel te zijn. Alvast bedankt voor het begrip.

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!