MOTORTRANSPORT:

De motoren worden vervoerd in onze vrachtwagen/aanhangwagen of oplegger met gesloten laadkast (en dus geen zeil), dit voor de veiligheid.

 

Werkwijze motortransport:

Motoren worden in een wielklem geplaatst (niet in motorkratten) en daarna vastgemaakt met spanriemen.
De bagage/koffers worden vervoerd in plooibakken (binnenafmetingen 56,7 L x 36,7 B x 41,2 cm H) op de 2de laadvloer erboven.

De motorkoffers worden van de motor gehaald en met een deken omhuld in de plooikisten geplaatst (motorkoffer RT = speciaal en ter plaatse te bekijken).  Ook de bagage wordt in kisten geplaatst (zachte tas).  Heeft de zachte tas hetzelfde formaat kan ze ook zonder kist op de laadvloer erboven geplaatst worden .

Per persoon: maximaal 3 kisten

Helmen, laarzen, motorpak: kan ook in een (extra) kist of die wordt aan een kapstok vastgemaakt aan de zijwand. (gesloten laadkasten en niet met zeil = veiliger!)

Heb je alle 3 de motorkoffers wel  echt nodig gezien er bagagetransport is?

De bagage samengevat:

  • 1 volledige set motorkledij (1 broek, 1 vest, 1 set laarzen, 1 helm, set handschoenen) : helm, laarzen, vest, broek kan ook in een transportkist gestopt worden of aan een kapstok aan de zijwand bevestigd worden.
  • 1 reserve-motorpak
  • 3 bagagestukken p.p. met maximale afmetingen 55 cm L X 35 cm B X 40 cm H (harde motorkoffers tellen ook mee als bagagestuk!)
  • Je mag ook een iets grotere bagagetas (max. 65 cm lang) meegeven ter vervanging van 2 stuks op voorwaarde dat het een zachte bagagetas is.
  • gewicht voor elk bagagestuk = 10 Kg
  • te verhogen met de handbagage op het vliegtuig

opmerking:
In uitzonderlijke omstandigheden wordt het motortransport uitbesteed aan een gespecialiseerde firma.  Dit kan gebeuren op een andere manier (met motorpaletten bvb.).  Het wordt in elk geval altijd professioneel en veilig uitgevoerd.

 

 

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!