Inschrijving, annulering en te betalen voorschotten tijdens de corona-crisis* :

*toepasselijk vanaf 06 november 2020 tot nader te bepalen datum

Het Covid-19 virus bemoeilijkt nog altijd de reisplanning.  In het slechtste geval speelt het virus ons nog parten en kunnen we niet reizen op vertrekdatum.

Daarom vragen we bij inschrijving slechts een voorschot van € 150 per persoon (i.p.v. € 800 per piloot zoals gewoonlijk bij een reis Détour de Luxe) .

Het tweede voorschot en/of saldo wordt later opgevraagd, zodra de reis met voldoende zekerheid zal kunnen doorgaan.

Indien de reis niet kan doorgaan wegens overmacht (lees: Covid19-reisbeperkingen) wordt de reis door ons geannuleerd en krijgen jullie de keuze:
– overboeking van de betaalde reissom naar een volgende reis, dezelfde of een andere (meestal wordt de geannuleerde reis terug geprogrammeerd op  een latere datum)
– terugbetaling van de reeds betaalde reissom (voorschot en/of saldo)

Er is overmacht als we niet meer mogen reizen naar de bestemming.  Of als de vluchten worden geannuleerd en er is geen degelijk alternatief of als de laatst beschikbare hotels hun deuren sluiten of enige andere vorm van overmacht…

Is het ‘oranje zone’ op het moment van vertrek dan gaat de reis wel door!  Ook als de bestemming dan rode zone is en er zijn geen beperkingen opgelegd om te reizen naar deze bestemming, gaat de reis gewoon door.

Wordt er verplichte quarantaine opgelegd op de reisbestemming of bij terugkeer thuis dan telt dit als een vorm van overmacht die aanleiding kan geven tot reisannulatie zonder kosten vanwege de reiziger of vanwege de reisorganisatie.

Annuleren jullie zelf voor andere redenen, dan zijn onze gewone annulatievoorwaarden van kracht en kan dit helaas niet kosteloos gebeuren.

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!