De wedstrijd wordt georganiseerd door Détour cvba, Bornestraat 305 te 3012 Wilsele, geldig vertegenwoordigd door Stefaan VERBEKE en dit onder de merknaam Détour.

De wedstrijd loopt van 10 tot 13 november tijdens de Gentleman’s Fair in Waregem Expo en de trekking is voorzien op 21/112022.  Een minimum van 40 geldige (unieke) deelnames is vereist, in het andere geval kan de wedstrijd verlengd worden en de trekking wordt dan verschoven naar een latere datum.

De wedstrijdprijs is niet omwisselbaar in geld noch om te ruilen met een andere eventueel reeds geboekte of nog te boeken dienst of reis.

De winnaar wordt gekozen uit de deelnemer die alle vragen juist beantwoordt en het antwoord op de schiftingsvraag het meest benadert.

De antwoorden kunnen worden bezorgd aan Détour op de volgende wijze:

  • Door afgifte van het ingevulde wedstrijdformulier aan één van onze medewerkers tijdens de Gentleman’s Fair
  • Op een andere nog te bepalen wijze indien de wedstrijd moet verlengd worden wegens te weinig geldige deelnames aan de wedstrijd.

Indien de ingevulde gegevens onleesbaar, onvolledig of onjuist zijn, is het deelnameformulier ongeldig.

Slechts één deelname is mogelijk per persoon en per naam.

De winnaar gaat ermee akkoord dat zijn/haar naam, voornaam worden bekend gemaakt als winnaar via enigerlei wijze (website, social media, motorwinkel enz.) .

De winnaars ontvangen dan via email een link naar een formulier waarmee ze kunnen inschrijven op de motorstage.  De motorstage zelf wordt georganiseerd door medewerkers van En Ruta vzw.

Medewerkers van Détour en Motorreis.com zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!