opvragen menu-keuze Andalusië 04-2022 Maak hieronder de keuze van jullie menu tijdens de reis. Naam en Voornaam(Verplicht) Achternaam Voornaam Email 18/04: voorgerecht Antequera Porra Antequerana con su tradicional guarnición (streekgerecht = soep die lijkt op Gazpacho) Artesanal coca de la Vega con salsa de pesto y jamón (toast met pesto saus en ham) Suave crema de calabacín con guarnición de picatostes (een soort courgettesoep met croutons) Ensalada de queso de cabra caramelizado, higos y esponjas de nueces (salade van gekaramelliseerde geitenkaas) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.18/04: hoofdschotel Antequera Lubina con verduras y consomé de caldo corto (Zeebaars) Salmón asado, crema de yogurt, té y migas de aceitunas negras (Geroosterde zalm) Tacos de cazón con arroz negro, azafrán y cítricos. (hondshaai tacos met zwarte rijst) Asado de ibéricos con manzana, chalotas y pan de especias (gegrild Iberisch varken) Pintada asada con plátano a la sartén, quinoa y jugo de canela (parelhoen roosterd in de pan) Pluma Ibérica con verduras de la Vega y mojo verde (een soort varkenshaasje met groenten) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.18/04: Dessert Antequera Ensalada de frutas de temporada con sorbete (fruitsalade met sorbet) Yogurt cremoso con mermelada casera de mango, frutos secos y cereales. (yoghurt met jam van mango, noten en ontbijtgranen) Arroz con leche caramelizado y sorbete de manzana verde (gekaramelliseerde rijstpap met sorbet) Tatín de manzana con helado de vainilla (appeltaart met vanille-ijs) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.19/04: voorgerecht Jaén Arroz caldoso con verduritas, mejillones y gambas (rijstsoep met groenten, mosselen en gamba’s) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).19/04: hoofdschotel Jaén Lomo de ternera a la parilla con salsa suave de pimienta verde y patatas panaderas (gegrilde kalfslende) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).19/04: dessert Jaén Natillas caseras con canela y pestiños (huisbereide vla/pudding) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).20/04: voorgerecht Jaén Crema caliente de puerros con ahumados (een soort preisoep) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).20/04: hoofdschotel Jaén Merluza en salsa mozárabe con tallarines de verduras (heek) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).20/04: dessert Jaén Tarta sacher salsa de melocotón con crema helada de vainilla (Sacher taart met vanille-ijs) Hier is het menu vast. Indien dit voor iemand niet mogelijk is, laat mij zo spoedig mogelijk iets weten (vermelden bij opmerkingen).21/04: voorgerecht Cortijo Salinas Sopa de espárragos (aspergesoep) Sopa del día (dagsoep) 3.Ensalada César (salade Caesar) één keuze maken uit de lijst a.u.b.21/04: hoofdschotel Cortijo Salinas Somillo de cerdo íberico a la plancha (varkenshaasje) Salmón al cava (zalm) één keuze maken uit de lijst a.u.b.22/04: voorgerecht Cortijo Salinas Sopa de espárragos (aspergesoep) Sopa del día (dagsoep) 3.Ensalada César (salade Caesar) één keuze maken uit de lijst a.u.b.22/04: hoofdschotel Cortijo Salinas Paella Mixta Tagliatelle Porto fino (tagliatelli met tomaat, langoustines…) één keuze maken uit de lijst a.u.b.23/04: voorgerecht Cortijo Salinas Sopa de espárragos (aspergesoep) Sopa del día (dagsoep) 3.Ensalada César (salade Caesar) één keuze maken uit de lijst a.u.b.23/04: hoofdschotel Cortijo Salinas Bacalao confitado en AOVE con mermelada de tomate, manzana caramelizada y langostinos (kabeljauw in Aove olijfolie) 3. Lasaña del chef Don José (Lasagnee één keuze maken uit de lijst a.u.b.24/04: voorgerecht Antequera Porra Antequerana con su tradicional guarnición (streekgerecht = soep die lijkt op Gazpacho) Artesanal coca de la Vega con salsa de pesto y jamón (toast met pesto saus en ham) Suave crema de calabacín con guarnición de picatostes (een soort courgettesoep met croutons) Ensalada de queso de cabra caramelizado, higos y esponjas de nueces (salade van gekaramelliseerde geitenkaas) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.24/04: hoofdschotel Antequera Lubina con verduras y consomé de caldo corto (Zeebaars) Salmón asado, crema de yogurt, té y migas de aceitunas negras (Geroosterde zalm) Tacos de cazón con arroz negro, azafrán y cítricos. (hondshaai tacos met zwarte rijst) Asado de ibéricos con manzana, chalotas y pan de especias (gegrild Iberisch varken) Pintada asada con plátano a la sartén, quinoa y jugo de canela (parelhoen roosterd in de pan) Pluma Ibérica con verduras de la Vega y mojo verde (een soort varkenshaasje met groenten) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.24/04: Dessert Antequera Ensalada de frutas de temporada con sorbete (fruitsalade met sorbet) Yogurt cremoso con mermelada casera de mango, frutos secos y cereales. (yoghurt met jam van mango, noten en ontbijtgranen) Arroz con leche caramelizado y sorbete de manzana verde (gekaramelliseerde rijstpap met sorbet) Tatín de manzana con helado de vainilla (appeltaart met vanille-ijs) Keuze maken uit één van de opties a.u.b.Eventuele opmerkingen
Recent Comments