Bij al onze groepsreizen voorzien we ook bagagetransport voor, tijdens en na de reis, zodat jullie ‘light en relax’ kunnen reizen.

Gaat de reis door zonder motortransport (omdat het land van bestemming niet veraf is of omdat motortransport niet voldoende voordeel biedt) dan hebben we voor jullie de volgende zeer comfortabele oplossing uitgewerkt:

De bagage wordt afgehaald bij jullie thuis* (en terug gebracht) op afspraak of als dat niet mogelijk is, bij de motordealer van keuze.

Er kan vrij veel bagage worden meegegeven. Uiteraard zijn er ook beperkingen aan het volume.

Maximaal toegelaten volume per persoon voor het bagagetransport van hotel naar hotel:

  • 2 zachte reistassen (= roltassen, sporttassen, reistrolleys) met afmetingen max. 55 cm L x 35 cm B x 35 cm H = ca. 60 L per tas.
    Dit mogen ook (harde) reistrolleys als die vallen binnen de maximale afmetingen voor handbagage op het vliegtuig.   Max. 10 Kg per tas.
  • 1 reserve-motorpak per persoon, dit motorpak mag aan een kapstok of in een tweede (zachte) bagagetas gestopt worden.
  • kleine rugzak of tas voor laptop bvb.

Je mag per persoon ook een iets grotere bagagetas (max. 65 cm lang) meegeven ter vervanging van 2 stuks op voorwaarde dat het een zachte bagagetas is (gewicht max. 14 Kg).

Hieronder een voorbeeld van een roltas van 60 L waarin je al heel wat spullen kwijt kunt.

Alle tassen moeten gelabeld zijn!
We beschikken ook zelf over labels en bevestigen deze aan de bagagetas en/of motorpak bij het afhalen van de bagage. Je mag de bagage en kledij uiteraard ook zelf labelen.

Harde motorkoffers moeten tijdens de verbindingsritten worden bevestigd op de motor zelf en nemen we niet mee op het bagagetransport van hotel naar hotel.
Deze beperkingen gelden uiteraard ook voor de bagage die we thuis of bij de motordealer komen afhalen en terugbrengen.
We halen dus enkel de zachte bagagetassen op boven vermeld en ook jullie reserve-motorkledij. D.w.z. dat we geen harde motorkoffers meenemen want die plaats je op de motor.

________________________________________________

Indien bovenvermelde afmetingen worden overschreden, kan de bagage geweigerd worden. Dit kan opgelost worden mits de bagage te versteken in een tas of koffer met de toegelaten afmetingen.

Wie meer bagage wenst mee te geven, dient voorafgaandelijk te informeren of dit nog mogelijk is want bagage neemt veel ruimte en gewicht in – vooral harde (motor)koffers nemen veel plaats in en zijn moeilijker te laden/vervoeren.  Voor (toegelaten) extra bagage of motorkoffers wordt een supplement van minimaal 30 € per stuk gerekend (zonder dat de hierboven vermelde maximale afmetingen mogen overschreden worden). Dit bedrag dient ten laatste bij het laden voldaan te worden.

* afstand beperkt tot Vlaanderen of max. 140 Km vanaf Boortmeerbeek.  Is de afstand groter dan zoeken we een oplossing met Bpost of pakjesdienst.

Opm.: Bij de reizen met motortransport kunnen jullie de bagage afgeven bij het laden van de motoren die vertrekken op motortransport naar de reisbestemming.  

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!