Het noodgedwongen annuleren van de reis waar je al zo lang hebt naar uitgekeken, is een pijnlijke zaak. Een annulatieverzekering kan deze pijn verlichten, gezien ze tussenkomt in de kosten van reisannulatie, die kunnen oplopen tot 100% bij annulatie kort vóór afreis.

In het beste geval beschik je zelf over een degelijke annulatieverzekering.

Via Détour (en dus ook Motorreis.com) kan optioneel de annulatieverzekering afgesloten worden (kostprijs is slechts 2,90 % van de globale reissom).  Hiervoor werken we samen met de verzekeringsmaatschappij Ethias.  De polis dient afgesloten te worden ten laatste 7 dagen na reservatie van de reis.

Deze annulatieverzekering komt niet alleen tussen in geval van ernstige ziekte, ongeval of overlijden van een naast familielid, maar ook nog in een resem andere gevallen (te veel om hier op te sommen).

Meer details omtrent de voorwaarden de annulatieverzekering vindt u via deze link: polisvoorwaarden annulatieverzekering .

*opmerking: In artikel 1 der algemene voorwaarden dienen volgende zinsdelen geschrapt te worden:

– in littera a): ‘of van een reisgezel die zich samen met de verzekerde voor de geplande reis heeft ingeschreven.’

Deze schrapping is logisch voor een groepsreis, want anders zou bvb. de ziekte van om het even welke andere deelnemer aan een groepsreis een grond tot inroepen van de annulatieverzekering inhouden.

Vermelde dekkingen zijn onder voorbehoud van vergissingen of latere aanpassingen vanwege de verzekeringsmaatschappij.

nl_BENL
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!