Groepsreizen à la carte

Elke reis die door ons ooit eens geprogrammeerd geweest werd als groepsreis, is beschikbaar ‘à la carte’ voor groepen vanaf minimum 4 motoren.

U kunt dus zelf een groepsreis uitkiezen en aan de hand daarvan aanpassen naar wens: data, kwaliteitsniveau hotelkeuze, het gewenste servicelevel eventueel aangepast op maat, etc. Hier vindt u al een eerste overzicht van de reizen ‘à la carte’.

De prijszetting is indicatief en meestal op basis van minimaal 6 motoren.

La Rioja en Soria

La Rioja en Soria

La Rioja en Soria: bergen, cultuur en topwijnen Weerom bieden wij een unieke reisbestemming aan waar je als motorrijder volop kunt genieten van het rijden. La Rioja ligt ten zuiden van Baskenland en ligt geklemd tussen Navarra en de Regio Castillië en...

read more
Valencia Motorparadijs & Teruel

Valencia Motorparadijs & Teruel

Valencia is het Eden voor de motorrijder die houdt van zon, cultuur en bergen. Gezien hier gemiddeld 300 dagen per jaar de zon schijnt, genieten we van heerlijke motortemperaturen.

read more
Extremadura

Extremadura

Extremadura is een minder gekende regio van Spanje, gesitueerd ten noorden van Andalousië en ten oosten van Portugal. De streek is dun bevolkt maar is rijk aan natuurparken en telt meerdere bergketens waar het heerlijk rondtouren is.

read more
Corsica Adembenemend

Corsica Adembenemend

Corsica wordt niet voor niets ‘l’ île de beauté’ genoemd. Dit eiland met een adembenemend mooie kuststrook en met meerdere binnenlandse natuurparken doet het hart van menig motorrijder sneller kloppen.

read more
Tatra Mountain Tour

Tatra Mountain Tour

Zig-zag over de grenzen van Polen, Tsjechië en Slowakije, door de Hoge en Lage Tatra en door het Sudetengebergte …een trip door een minder gekend gedeelte van Oost-Europa.

read more
Levante

Levante

Levante is de collectieve naam van de Spaanse regio’s Valencia en Murcia en dankzij het zachte klimaat is dit een perfecte najaarsbestemming. We reizen in de sporen van de legendarische ridder El Cid (11de eeuw).

read more
Andalousië –  de witte dorpen (18-25/10/2018)

Andalousië – de witte dorpen (18-25/10/2018)

We reizen door het midden en westen van Andalousië, tussen Granada en Sevilla. De routes leiden ons langsheen de typisch witte dorpen van Andalousië en de Sierra de Grazalema tot aan de ‘Montes de Málaga’, het natuurpark El Torcal en de Costa Trópical.

read more
Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!