Groepsreizen à la carte

Elke reis die door ons ooit eens geprogrammeerd geweest werd als groepsreis, is beschikbaar ‘à la carte’ voor groepen vanaf minimum 4 motoren.

U kunt dus zelf een groepsreis uitkiezen en aan de hand daarvan aanpassen naar wens: data, kwaliteitsniveau hotelkeuze, het gewenste servicelevel eventueel aangepast op maat, etc. Hier vindt u al een eerste overzicht van de reizen ‘à la carte’.

De prijszetting is indicatief en meestal op basis van minimaal 6 motoren.

Valencia Motorparadijs & Teruel

Valencia is het Eden voor de motorrijder die houdt van zon, cultuur en bergen. Gezien hier gemiddeld 300 dagen per jaar de zon schijnt, genieten we van heerlijke motortemperaturen.

Lees meer

Extremadura

Extremadura is een minder gekende regio van Spanje, gesitueerd ten noorden van Andalousië en ten oosten van Portugal. De streek is dun bevolkt maar is rijk aan natuurparken en telt meerdere bergketens waar het heerlijk rondtouren is.

Lees meer

Corsica Adembenemend

Corsica wordt niet voor niets ‘l’ île de beauté’ genoemd. Dit eiland met een adembenemend mooie kuststrook en met meerdere binnenlandse natuurparken doet het hart van menig motorrijder sneller kloppen.

Lees meer

Tatra Mountain Tour

Zig-zag over de grenzen van Polen, Tsjechië en Slowakije, door de Hoge en Lage Tatra en door het Sudetengebergte …een trip door een minder gekend gedeelte van Oost-Europa.

Lees meer

Levante

Levante is de collectieve naam van de Spaanse regio’s Valencia en Murcia en dankzij het zachte klimaat is dit een perfecte najaarsbestemming. We reizen in de sporen van de legendarische ridder El Cid (11de eeuw).

Lees meer