Speciale corona-crisis inschrijvingsregel vanaf 24/04/2020* voor nieuwe reservaties van een reis (loopt af op 12/06/2020) :

Het Covid-19 virus zorgt voor onzekere tijden qua reisplanning.  In het slechtste geval speelt het virus ons nog parten en kunnen we niet reizen op vertrekdatum.  Daarom hebben we tijdelijk*  een soepele regeling ingevoerd om in te schrijven voor een reis.

Bij reservatie vragen we een voorschot van slechts € 100 p.p. . Blijkt dat er nog altijd reisbeperkingen van kracht zijn op vertrekdatum (of er zijn te weinig inschrijvingen voor deze reis) storten we dit voorschot van € 100 onverwijld terug.   Anderzijds, als het voldoende zeker is dat de reis zal kunnen doorgaan vragen we het volgende voorschot op en mogen jullie al stilaan de valiezen klaarmaken om te vertrekken :-).

Bij voorkeur inschrijven via het reservatieformulier.  Bij het vakje voor de opmerkingen kan je verwijzen naar deze corona-inschrijfprocedure, maar dit is niet verplicht.

*enkel voor reservaties vanaf 24/04/2020: de gewone inschrijvingsregel wordt terug toepasbaar voor inschrijvingen vanaf 12/06/2020.

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!