Expert Bochten

Na de cursus Expert Bochten mag geen enkele bocht u nog verrassen. Hier wordt elk type bocht geanalyseerd en ingestudeerd, gaande van de gewone haakse bocht tot de moeilijke schroefbocht en haarspeldbocht. Dankzij deze cursus leert u vlotter en tegelijk veiliger bochten aansnijden. Het is de ook ideale voorbereiding op een motorreis in de bergen.

We starten de cursus met een stukje theorie omtrent de bochtentechniek. Er wordt aandacht besteed aan de juiste kijktechniek en motorbeheersing. Dit helpt u op de juiste manier de bocht voor te bereiden en aan te snijden. Indien nodig worden er ook enkele motorbeheersingsoefeningen voorzien.

‘s Namiddags volgt een mooie intensieve rondrit van ca. 150 Km waarbij talrijke bochtentypes worden ingeoefend. De cursus eindigt ten laatste om 18:00 u. Teneinde deze cursus optimaal te laten renderen, is het aanbevolen voorafgaandelijk al een motorstage te hebben gevolgd. U dient zich al “comfortabel” te voelen op de motor en vooral dient u de juiste kijktechniek al te gebruiken. Goed bochten nemen, is immers vooral juist kijken.

Gelet op het belang dat we hechten aan kwaliteit gaat ook deze cursus door in kleine groepen van 3 tot 5 cursisten per instructeur. Hierdoor krijgt elke cursist de nodige aandacht en wordt er ingespeeld op de specifieke behoeften van elke deelnemer.

________________

Data en Tarieven:

Dagstage (vertrek Sint-Lievens-Houtem): vanaf het najaar op aanvraag.  Data 2020 komen spoedig online!

Min. 3 cursisten zijn vereist om deze cursus te laten doorgaan. Vanaf 2 cursisten kunt u zelf een datum aanvragen.

prijs: € 160,00

Vragen?

Détour nieuwsbrief

Détour nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons reisaanbod.

Prima, uw inschrijving is gelukt!